logo

Νέα

Συνεργασία με το πρόγραμμα Global Volunteers

Με ιδιαίτερη χαρά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πόθου-Επιτροπάκη σε συνεργασία με το πρόγραμμα Global Volunteers, φιλοξένησε για δεύτερη φορά τις εθελόντριες κυρίες Siegmund Leslie, Siegmund Susan και Bardsley Christine από τη Washington!

Οι κυρίες Leslie, Susan και Christine σε καθημερινή βάση επισκέπτονταν τα τμήματά μας και συμμετείχαν ενεργά στο μάθημα, συνομιλώντας με τα παιδιά και παίζοντας μαζί τους διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια, με σκοπό την εξάσκηση στην Αγγλική γλώσσα. Επίσης στα μεγαλύτερα επίπεδα οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν στα speaking parts των επικείμενων εξετάσεων τους!

Φυσικά δεν έλειπε ο ενθουσιασμός των μικρών μαθητών που για άλλη μία φορά κατέκλυσαν τις εθελόντριες με πολλές ερωτήσεις τόσο για το μέρος από όπου έρχονται όσο και για τις καθημερινές τους συνήθειες!

Μέσα από την εμπειρία αυτή οι μαθητές αποκόμισαν σημαντική γνώση γύρω από την έννοια του εθελοντισμού, την πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά μίας άλλης χώρας και ένιωσαν για λίγο πολίτες του κόσμου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες κυρίες Siegmund Leslie, Siegmund Susan και Bardsley Christine για την τόσο θετική τους ενέργεια και την προσφορά τους στο Κέντρο μας.

Η σχέση μας πλέον με τους Global Volunteers είναι σταθερή και ευελπιστούμε πως σύντομα θα τους έχουμε και πάλι κοντά μας ώστε να συμβάλλουν στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Εις το επανιδείν!